Midweek-team verliest van Moedig Voorwaarts

De midwekers speelden afgelopen woensdagavond op het Leonidasveld tegen Moedig Voorwaarts uit Wapserveen. In de tweede helft gaven de Leonidassers de wedstrijd uit handen.

Moedig Voorwaarts wist als eerste de weg naar de korf te vinden. Patty Vogelzang antwoordde hierop met een afstandschot. Een omdraaibal van Moedig Voorwaarts en een doorbraak van Rick Vogelzang, zorgden voor een 2-2 tussenstand.

Patty Vogelzang (omdraaibal) en René Zuil (strafworp) brachten hun ploeg op een 4-2 voorsprong. Hierna moesten de Leonidassers twee treffers van Moedig Voorwaarts incasseren. Jelle Grasmeijer bracht zijn team weer op een 5-4 voorsprong, met een schot van afstand.

Terwijl het einde van de eerste helft naderde, werd er om en om door beide ploegen gescoord. Voor Leonidas wisten Rick Vogelzang (afstandschot en René Zuil (strafworp) nog te scoren. De eerste helft eindigde in een 7-7 gelijkspel.

In de tweede helft konden de Leonidassers het spel niet goed vasthouden. De ploeg uit Wapserveen profiteerde hiervan, en wist van 7-7 uit te lopen naar een 7-12 voorsprong.

Er werd in de tweede helft slechts één keer door de Leonidassers gescoord. Rick Vogelzang zorgde met een schot van afstand voor een 8-12 tussenstand. Moedig Voorwaarts wist daarna nog eenmaal de korf te vinden. De wedstrijd eindigde in een 8-13 verlies voor de Noordwoldigers.

Aanstaande woensdag wordt er in Waperveen gespeeld tegen Moedig Voorwaarts.