Leonidas zoekt versterking voor welpenteam

Welpenkorfbal is een vorm van korfbal voor de allerkleinsten, in principe kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar.

Welpen trainen bij Leonidas één keer in de week, op vrijdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur.

Spelenderwijs leren de kinderen daar de beginselen van korfbal: het schieten op de korf, het gooien en vangen van de bal en het samenspelen met elkaar.

Het begint ook met simpele zaken als "het willen winnen" en "het tegen je verlies kunnen". Er worden dan ook veel spelletjes gespeeld, zoals koningsbal, ballen roven en het smokkelspel.

Wanneer we merken dat kinderen er aan toe zijn, proberen we ze te laten doorstromen naar een F-team. Dan gaan ze "echte" wedstrijden spelen. Dat gebeurt altijd in overleg met de ouders en de kinderen zelf.

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe leden om het team bestaande uit Iris, Sanne, Elle-Mae, Alrik, Kaylin en Marieke te komen versterken.

Lijkt het jou ook zo leuk om elke week spetterend af te sluiten? Kom dan naar een kennismakingstraining om te kijken of jij het net zo leuk vindt als wij dat vinden. Hopelijk tot snel!