Leonidas zoekt nieuwe trainer

Leonidas is met ingang van het seizoen 2012-2013 op zoek naar een enthousiaste trainer die tweemaal per week het eerste team training geeft en ook coacht.

Leonidas is een kleine, maar groeiende en vooral ook gezellige vereniging met circa 120 leden. Dit jaar neemt Leonidas met drie seniorenteams deel aan de zaalcompetitie en twee seniorenteams op het veld. Het eerste team komt zowel in de zaal als op het veld uit in de vierde klasse.

Leonidas heeft een sterk groeiende talentvolle jeugdafdeling. Leonidas is op zoek naar een enthousiaste trainer die de veelal jonge selectiespelers een stap verder wil brengen. Daarnaast duidelijke technische en tactische doelstellingen neerzet en gevarieerde maar gestructureerde trainingen aanbiedt.

Het accent van de functie ligt dus op training en coaching van het eerste. Hier staat een passende financiële vergoeding tegenover. Geïnteresseerd? Mail direct naar voorzitter Lourens Looijenga: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.