Leonidas weer op pad met oliebollen

Voor Leonidas komt met de jaarlijkse oliebollenactie een einde aan een bewogen verenigingsjaar. De korfbalclub uit Noordwolde vierde het 75-jarig jubileum en realiseerde in de zomer een kunstgrasveld.

Omdat oudejaarsdag op een zondag valt, moesten Leonidas en Olyphia om de tafel.

Normaal vent Olyphia op de laatste dag van het jaar met oliebollen en Leonidas een dag eerder. Olyphia mag van Leonidas dit jaar op pad op 30 december. De korfbalclub wijkt noodgedwongen uit naar vrijdag 29 december.

De vrijwilligers en leden van de club willen die dag precies tienduizend oliebollen en appelflappen van warme bakker Kok verkopen: langs de deuren en in de stand in de Meulepassage.

Ook volgend jaar zit Leonidas vast aan de 29e december, dan op een zaterdag. Olyphia kan dan wel weer oliebollen verkopen op oudejaarsdag.