Leonidas verkoopt loten Grote Clubactie

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Leonidas doet dit jaar in Noordwolde voor het eerst mee.

We geven leden van B-, C- en D-teams en het midweekteam loten mee om te verkopen. En we kunnen altijd meer loten bijbestellen.

Door de aanschaf van loten steun je het verenigingsleven. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! De hoofdprijs is 100.000 euro belastingvrij, maar er zijn ook mooie vakanties te winnen of bijvoorbeeld entreekaarten voor attractieparken.

Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten die onze jeugdleden verkopen gaat naar Leonidas. Een lot kost drie euro. Dat betekent dat van elk verkocht lot  € 2,40 voor Leonidas. is. Dat is een hele hoop geld. Geld wat we goed kunnen gebruiken in een jaar waarin bijvoorbeeld de verbouw en renovatie van de kantine veel geld kost.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. "Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven."

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom is de organisatie terecht trots op de jaarlijkse opbrengst van negen miljoen euro!

Het bestuur van Leonidas wil het geld van de verkochte loten graag uiterlijk 1 november, via jullie coach, weer terug hebben.

De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 28 november. Winnaars worden bekend gemaakt in de huis aan huis bladen of zijn te beluisteren via de uitslagenlijn: 0900-258 22 28 (€ 0,35 per minuut). Ook is het mogelijk de uitslagen via de site http://www.clubactie.nl op te vragen. Daar staat nog veel meer informatie over de lotenactie en de te winnen prijzen op.

Veel succes allemaal met de lotenverkoop!