Leonidas sluit seizoen op 8 juni spectaculair af!

Nog een paar nachtjes slapen.... Want aanstaande zaterdag vindt de seizoensafsluiting van Leonidas plaats, hetgeen elk jaar een groots gebeuren is.

Ook dit jaar is er aan animo geen gebrek: maarliefst 80 jeugdleden doen mee en voor hen worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom het thema "De paden op, de lanen in".

's Ochtends om 10:00 uur starten de Kangoeroes met een speurtocht, de F-Pupillen vermaken zich dan met het sleutelspel in het bos. Er wordt gepicknickt en hierna doen de F-pupillen nog een spannend bosspel.

Om 13:45 uur worden de overige 53 jeugdleden verwacht en voor hen is een spectaculaire tocht uitgezet. GPS, 50 knooppunten, kilometers bos, spectaculaire spellen, vragen, foto-opdrachte... Er zit van alles in deze tocht verwerkt en rond zessen maken we bekend wie de winnaar is geworden.

Er wordt gezamenlijk gegeten en er staat de jeugdleden nog een gezellig avondprogramma te wachten waarna op het terrein wordt overnacht.