Leonidas sluit seizoen feestelijk af

De jeugdleden van korfbalvereniging Leonidas vieren vakantie en hebben het seizoen afgesloten middels een feestelijke seizoensafsluiting met als thema "Ik Hou Van Holland".

Maar liefst 85 kinderen in de leeftijd van 3 tot 16 jaar werden dit weekend met in totaal 15 activiteiten vermaakt. Zo stonden er onder andere Levend Ganzenbord, een kanotocht, Hollands spellencircuit, douanespel, levend stratego en een sokkenspel op het programma.

’s Avonds in de kantine werd het spel "Ik Hou Van Holland" gespeeld. Hetgeen is afgesloten met een gezellige feest-/karaokeavond. De maag kon steeds worden gevuld met echt Hollands eten en ’s nachts hebben de kinderen in tenten op het terrein overnacht.

Mede dankzij het prachtige weer kan Leonidas terugkijken op een fantastisch weekend.

Bekijk ook de foto's in het fotoarchief!