Leonidas sluit seizoen af met twee voorjaarskampioenen

Dit weekend kon de jeugdcommissie van KV Leonidas de vlag in top hijsen. Zowel de D2- als F2-Pupillen werden kampioen.

Bij de D2-pupillen stond vrijdagavond de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen DIO D2 op het programma. Voorzien van groene haardos en hier en daar wat geschminkte gezichten werd er gewonnen met 14-6. Daarmee werd het D2-team ongeslagen kampioen.

Na afloop volgden een rondrit en een feestje in de kantine met onder andere gebak dat werd aangeboden door shirtsponsor Administratiekantoor Bosma te Noordwolde.

Zaterdag was het de beurt aan de F2-pupillen; zij mochten in Heerenveen spelen om het kampioenschap. De F2-pupillen waren dit seizoen goed op schot met maar liefst 37 doelpunten in zes wedstrijden. In de laatste wedstrijd wist Daniëlle Verra zelfs van een enorme afstand de korf te vinden.

Eenmaal werd er verloren van LDODK, maar door de 0-10 winst op It Fean F3 werden ook de F2-pupillen van Leonidas kampioen waarna uiteraard voor hen een rondrit en feestje volgden.

Leonidas kan met een goed gevoel aan de zomerstop beginnen. Op 23 juni zal het seizoen voor alle jeugdleden nog feestelijk worden afgesloten met een seizoensafsluiting.