Leonidas presenteert tweede jeugdtrainer

De jeugd heeft de toekomst, zeker bij Leonidas. Het laatste jaar heeft Leonidas heel veel nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen. Die luxe heeft er voor gezorgd, dat we de trainersstaf hebben kunnen uitbreiden.

Ferencz Deli zal in het nieuwe seizoen de B-jeugd en het eerste team onder zijn hoede nemen.

Vanavond maakte een groot deel van onze eigen trainers en coaches kennis met Marcel Koelma. Marcel komt, onder andere via de jeugd van DOS ’46, zijn vaardigheden en kennis overbrengen aan de jeugd van Leonidas. In het nieuwe seizoen zal hij de jongste jeugd t/m de C’s onder zijn hoede nemen.

Het jeugdbestuur en het bestuur wensen Marcel, Ferencz en alle coaches en trainers van onze vereniging veel sportieve hoogtepunten toe.