Leonidas MW1 onderuit tegen De Hoeve

In Sporthal De Duker speelde Leonidas MW1 tegen De Hoeve MW1. De Leonidassers hadden moeite met het vinden van de korf waar De Hoeve van profiteerde. De wedstrijd eindigde in een 4-12 verlies.

Leonidas begon in het aanvalsvak met de spelers René Zuil, Rick Vogelzang, Evelien Rink en Astrid Augustijn. Voor Leonidas wist René Zuil als eerste te scoren van afstand: 1-0.

In het verdedigingsvak van Wolter Benthem, Jelle Grasmeijer, Kim Stuiver en Patty Vogelzang werd vervolgens de korf ook van afstand getroffen.

Voor de Leonidassers brak nu een doelpuntloze periode aan. Tot aan de pauze wisten de groenwitten de korf maar niet te treffen. De Hoeve profiteerde hiervan, en zo gingen beide ploegen met een 1-6 tussenstand de kleedkamers in voor de pauze.

Aan het begin van de tweede helft wist De Hoeve wederom de korf te vinden. Ditmaal uit een doorbraak.

Met een 1-7 achterstand, wist René Zuil de korf van afstand te doorboren. Niet veel later volgde Daniëlle Deli eveneens met een afstandschot.

Wederom brak er voor de Noordwoldigers een onvruchtbare periode aan. De Hoeve wist de voorsprong uit te breiden naar 3-12.

Voor Leonidas wist Jim Bekkers nog eenmaal de korf te vinden. Bekkers scoorde uit een klein kansje achter de korf.

De wedstrijd eindigde in een 4-12 verlies.

Volgende week hebben de midwekers vrij. De eerstvolgende wedstrijd is op woensdag 18 december. Er wordt dan om 21:30 uur gespeeld tegen Kinea MW1.