Leonidas komt langs met oliebollen

Morgen (dinsdag 30 december) is het weer tijd voor de jaarlijkse oliebollenactie van Korfbalvereniging Leonidas.

In alle vroegte worden er door Echte Bakker Kok appelflappen, naturel oliebollen en krentenbollen van uitstekende kwaliteit gebakken, waarna deze door vrijwilligers in de kantine worden verpakt.

Vanaf 08:00 uur zijn de eerste oliebollen en appelflappen te koop in de Meulepassage bij de C1000.

Tot sluitingstijd staat Leonidas daar met een stand.

De venters kun u vanaf ongeveer 09:30 uur in Noordwolde en omgeving (en ook Wilhelminaoord) verwachten, die de oliebollen en appelflappen aan de deur verkopen.

We hopen dat u ook ons dit jaar steunt door er veel te kopen en te eten. In ieder geval is een gezond 2015 ook onze wens als Leonidas-bestuur voor u allen. En alle verkopers morgen veel succes toegewenst!