Leonidas houdt op 2 september jeugdtoernooi

De late noordelijke schoolvakanties spelen de seriecommissie van Leonidas weer parten bij de organisatie van het jaarlijkse jeugdtoernooi. Helaas lukt het de bond nog steeds niet de competitie wat later te laten beginnen.

Maar niettemin wordt er op zaterdag 2 september toch een toernooi in Noordwolde gehouden in het laatste weekeinde van de noordelijke schoolvakantie. In de rest van het land zijn de scholen dan al begonnen.

Dat is ook het weekeinde dat het wedstrijdkorfbal zelfs al aan de competitie begint vanaf de hoofdklasse senioren. Maar om nu al een week voor het einde van de schoolvakanties een toernooi te houden leek ons wat te vroeg. `

Bovendien begint het breedtekorfbal pas in het weekeinde daarna aan hun competities. En ook die teams willen goed voorbereid het veld op. Je zult als clubs vermoedelijk toch in het weekeinde van 2 en 3 september wat willen organiseren voor die teams.

Het 75-jarige Leonidas biedt met dit jubileumtoernooi nu uitkomst. Voor deze jeugdteams biedt het toernooi een mooie gelegenheid om toch voor de start van de competitie te oefenen, zodat ondanks de late vakanties teams toch enigszins voorbereid de competitie in gaan.

Doe mee en dat maken we er een leuke dag van. Ga naar http://www.leonidastoernooi.nl voor meer info en het inschrijfformulier.