Leonidas F1 verslaat medekoploper

Voor de Leonidassers van Leonidas F1 stond vanmiddag de wedstrijd tegen EKC 2000 F1 op het programma. Met een uitslag van 9-5 werden twee punten in de wacht gesleept.

Al weken werd er door Leonidas F1 uitgekeken naar deze wedstrijd. Leonidas F1 moest aantreden tegen mede koploper EKC 2000 F1 uit Emmen. Beide ploegen hadden nog geen wedstrijd verloren. Spelers en coach wisten dan ook dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden.

Marvin Bakker stond in de basis, omdat Levi van der Schilt (blessure) en Milan Kreulen (feestje) deze middag niet mee konden doen.

In de eerste helft wist Leonidas een mooie voorsprong op te bouwen. Marvin Bakker scoorde driemaal en Olaf Wever deed ook een duit in de zak. EKC 2000 wist de korf in de eerste helft slechts eenmaal te vinden. De tussenstand tijdens de pauze was 4-1.

In de tweede helft nam EKC 2000 een tactisch besluit door een sterke dame tegenover Marvin Bakker te zetten, die vervolgens goed verdedigd werd. Mede daardoor kwam EKC 2000 terug tot 4-3.

Leonidas gaf het echter niet op. Met twee doelpunten van Benjamin Boon en drie doelpunten van Evelien Looijenga, kwamen de Leonidassers terug in de wedstrijd tot 9-4.
Uiteindelijk bepaalde EKC 2000 de eindstand op 9-5.

{youtube}P8krqoVCqhU{/youtube}