Leonidas F1 kampioen!

Leonidas F1 heeft vanmorgen het kampioenschap behaald! Een spannende wedstrijd tegen Udiros F1 eindigde in een gelijkspel, waardoor beide ploegen kampioen werden.

Na zes wedstrijden gespeeld te hebben, was een gelijkspel tegen Udiros het minimale wat nodig was voor het kampioenschap.

De wedstrijd werd uit in Nieuwehorne gespeeld. Na tien minuten gespeeld te hebben, kwamen de Leonidassers op een 0-1 voorsprong. De voorsprong werd vastgehouden tot de tweede helft.

In de tweede helft maakte Udiros de gelijkmaker. En kort achter elkaar volgden er nog twee treffers aan Udiros' zijde. Leonidas F1 gaf de moed niet op, en in de laatste 10 minuten werden de 2-3 en de 3-3 gescoord. Enkele minuten later volgde het eindsignaal van de wedstrijd, waardoor zowel Leonidas F1 als Udiros F1 kampioen werden!

Na de wedstrijd werden er kampioensdiploma's aan de kinderen uitgereikt door bestuurslid Willem Kreulen. Ook ontvingen de spelers en coach Henry Bakker en medaille.

In de kleedkamers werd er met een glas kinderchampagne getoost op het kampioenschap!

Na de kinderchampagne ging iedereen met de wedstrijdkleding nog aan onder de warme douche. Ook de coach kon hier natuurlijk niet aan ontkomen.

Na het douchen volgde een rondrit door Noordwolde met heel veel getoeter. In de kantine van Leonidas stond een overwinningsmaaltijd te wachten: patat met frikandellen!

{youtube}BGxtluwErm4{/youtube}