Leonidas E3 wint van Wordt Kwiek

Gistermiddag speelde Leonidas E3 de thuiswedstrijd tegen het E3-team van Wordt Kwiek uit Jubbega. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen.

Om 14:15 uur startte de wedstrijd in Sporthal De Duker. Al snel bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd te zijn. Er werden kansen gecreëerd aan beide kanten, maar de bal wou nog niet in de korf.

Na ongeveer tien minuten gespeeld te hebben, kregen de Leonidassers een strafworp mee. Justin Zuil verzilverde deze en zette hiermee 1-0 op het scorebord. Niet veel later volgde de tweede treffer van Zuil. Met een 2-0 tussenstand werd er gepauzeerd.

Na de pauze wist Jorrit van der Meer de korf te treffen van een knappe afstand en hiermee de 3-0 binnen te slepen.

De gasten uit Jubbega hadden nog steeds weinig geluk met het treffen van de korf. De Leonidassers wisten hier goed van te profiteren. In de laatste minuten van de wedstrijd wisten de groenwitten nog eenmaal de korf te treffen en bepaalden hiermee de einduitslag op 4-0.

Aanstaande zaterdag speelt Leonidas E3 de laatste wedstrijd van dit jaar tegen Forward E1 uit Steggerda. De wedstrijd zal ook in Sporthal De Duker gespeeld worden, en begint om 14:15 uur.