Leonidas E3 verliest van koploper

Leonidas E3 nam het gisterochtend op tegen koploper Udiros E1. De thuiswedstrijd in november van vorig jaar eindigde in een gelijkspel. De ploeg uit Nieuwehorne was vandaag sterker, en won de wedstrijd met 10-4.

In alle vroegte vertrokken de Leonidassers vanuit Noordwolde naar Nieuwehorne, waar om 09:00 uur de wedstrijd startte.

De tegenpartij kwam goed uit de startblokken en presteerde aanzienlijk beter vergeleken met de thuiswedstrijd in november. Al snel kwam er 1-0 op het scorebord te staan, en niet veel later volgde ook de 2-0 voorsprong.

Later in de eerste helft wist Udiros nog tweemaal de korf te treffen. Treffers van Marvin Bakker en Justin Zuil zorgden ervoor dat de tussenstand tijdens de pauze 4-2 werd.

Na de pauze was Udiros nog even trefzeker als in de eerste helft. Snel aanvalswerk zorgden ervoor dat de ploeg uit Nieuwehorne een grotere voorsprong op konden bouwen.

Marvin Bakker wist het derde doelpunt voor zijn ploeg in de wacht te slepen, waarna Patrick van der Veen ook volgde.

Helaas voor de Leonidassers was dit niet genoeg om de twee punten te verdienen. Udiros won de wedstrijd met 10-4, en staat met 19 punten bovenaan in de ranglijst.

Leonidas E3 speelt zaterdag 1 maart tegen Wordt Kwiek E3 in Jubbega. Daarna heeft de ploeg alleen nog de thuiswedstrijd tegen Forward E1 op het programma staan, op zaterdag 8 maart.

{youtube}zx8hybn73As{/youtube}