Leonidas E2 kampioen

Het E2-team van Leonidas is vanmorgen kampioen geworden! In Surhuisterveen wonnen de Leonidassers ruim met 1-10 van It Fean E3.

Om 09:45 uur vertrok de ploeg richting Surhuisterveen. De spelers hadden geen last van de spanning; de wedstrijd werd beschouwd als een "gewone" competitiewedstrijd.

De wedstrijd startte om 11:00 uur. Aanvoerder Milan Kreulen nam het voortouw, en tekende al snel voor de 0-1. Olaf Wever volgde al snel en zette zijn team op een 0-2 voorsprong.

Milan Kreulen was scherp, en wist met een hattrick 0-5 op het scorebord te zetten.

It Fean wist eindelijk ook tot scoren te komen, en kwam zo van de hatelijke "0" af. Hierna was Evelien Looijenga aan de beurt die tweemaal wist te scoren.

Tot aan het einde van de wedstrijd wist Benjamin Boon driemaal te scoren, waarmee de eindstand werd bepaald op 1-10. Hiermee hebben de Leonidassers het kampioenschap al binnengesleept, desondanks dat er nog één wedstrijd op het programma staat.

Van links naar rechts: Olaf Wever, Jurgen Ophof, Milan Kreulen, Evelien Looijenga, Benjamin Boon en Levi van der Schilt.