Leonidas E2 alsnog kampioen

In een bloedstollend spannende wedstrijd is het E2-team van Leonidas alsnog kampioen geworden. In Meppel werd de replay vanavond met 5-6 gewonnen van Meko '74 E3.

Een paar weken geleden werd nog sneu verloren, maar volgens de bond -na protest van Leonidas- waren niet alle opgestelde E1-spelers van Meko '74 speelgerechtigd. De bond legde Meko '74 een geldstraf op en de wedstrijd op het kunstgras van Meppel moest opnieuw gespeeld worden.

Via een 2-2 ruststand sloeg het team van Hans Oostra na de pauze toe. Leonidas nam een verrassende 3-6 voorsprong.

Meko '74 kwam met nog drie minuten te spelen terug tot 5-6. Leonidas miste toen een strafworp. Maar beslissend was dat niet.

Waar een paar weken geleden nog tranen vloeiden van teleurstelling, waren die tranen nu van blijdschap en reed het gehele gezelschap feestend richting de McDonalds.

{youtube}GM4g51JyiFY{/youtube}

{youtube}2s9_7Fe_GK8{/youtube}