Leonidas E1 komt tekort

intro01 Voor Leonidas E1 stond vanochtend de thuiswedstrijd tegen LDODK E2 op het programma. Werd op 13 december nog knap gewonnen met 12-13, vandaag werd er verloren met 3-8.

Leonidas kwam moeilijk op gang, en wist de weg naar de korf niet goed te vinden. Teveel onnodig balverlies werd door de gasten benut, en al snel wist LDODK op een 0-3 voorsprong te komen.

Bij een 0-3 achterstand wist Justin Zuil de weg naar de korf te vinden, en een punt te slepen uit een doorbraak.

LDODK wist in de eerste helft nog eenmaal te scoren. Justin Zuil eindigde de eerste helft met een afstander, zodat er met een 2-4 tussenstand werd gepauzeerd.

Maar ook in de tweede helft kwam Leonidas nauwelijks aan bod. LDODK wist met drie rake treffers op een 2-7 voorsprong te komen.

Terwijl het einde van de wedstrijd naderde, wist Marvin Bakker met een afstander het leed nog wat te verzachten. LDODK besloot de eindstand op 3-8.

Zaterdag 7 maart speelt Leonidas E1 de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen het nog puntloze Samen Een E1.