Leonidas E1 behaalt kampioenschap!

Voor de meiden van Leonidas E1 stond gisterochtend een belangrijke wedstrijd op het programma tegen naaste concurrent SCO E4. De Leonidassers wonnen de wedstrijd en sleepten het kampioenschap hiermee binnen.

Om 10:00 uur startte de wedstrijd thuis in Noordwolde op eigen veld. De gasten uit Oldeholtpade wisten als eerste de korf te treffen, waardoor de Leonidassers op een 0-1 achterstand kwamen.

De achterstand was van korte duur. De Leonidassers kwamen snel op voorsprong, door driemaal achter elkaar te scoren. SCO wist voor de pauze nog eenmaal de korf te vinden, waardoor beide ploegen met een tussenstand van 3-2 de kleedkamers in gingen.

Na de pauze wisten de meiden de voorsprong verder uit te breiden naar 7-2. Twee tegentreffers van SCO zetten een stand van 7-4 op het scorebord.

Met nog enkele minuten op de klok, kwam Leonidas nog eenmaal tot scoren. De wedstrijd eindigde in een 8-4 overwinning voor de Leonidassers!

Na de wedstrijd werden de kampioensdiploma's overhandigd door voorzitter Lourens Looijenga. Er werd getoost met (kinder)champagne, gebak en uiteraard patat met frikandellen!

{youtube}5NiKo8HI2bc{/youtube}