Leonidas doet mee met Grote Clubactie

Voor het tweede achtereenvolgende jaar doet Leonidas mee aan de grote Clubactie. Rond het eerste weekeinde van oktober worden aan elk jeugdlid drie loten meegeven, die verkocht dienen te worden.

De actie wordt dit jaar uitgevoerd door de F-jes tot en met de C's. Mocht u niet rechtstreeks door een jeugdlid worden benaderd, u kunt ze ook per mail bestellen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of koop ze in de kantine!

Ons doel is minimaal 200 loten te verkopen. Uiteraard zijn er meer loten beschikbaar. Hoe meer er verkocht worden, hoe meer we er mee kunnen doen. De loten kosten drie euro per stuk, waarvan tachtig procent naar de club gaat. Deze extra inkomsten worden gebruikt voor de aanschaf van materialen of bijvoorbeeld het onderhoud van het clubhuis en de velden.

De Grote Clubactie is in 1972 bedacht door Pierre Claessens, chef-redacteur bij het toenmalige Nieuwsblad van het Zuiden. Sindsdien wordt jaarlijks meer dan € 9.000.000,- bij elkaar gebracht door lokale verenigingen.

Er zijn hele mooie prijzen te winnen: zie https://www2.clubactie.nl/prijzen. Vorig jaar is de hoofdprijs van € 100.000,- belastingvrij gewonnen door een inwoonster van Budel.

Onze jeugdleden hebben tot 1 november de tijd de loten te verkopen. De Grote Clubactie loopt tot 26 november. Op 27 november vindt de trekking van de Grote Clubactie 2014 plaats.