Leonidas doet mee aan SponsorKliks

Steeds vaker worden artikelen of vakanties online besteld. SponsorKliks is een concept waarmee leden, supporters en anderen onze vereniging kunnen sponsoren met hun internetaankopen.

Je hoeft daarvoor niet méér aankopen te doen, maar slechts je aankoop te laten verlopen via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging. En het kost je niets extra, maar het levert onze club geld op. Dus als je iets koopt via onder andere websites zoals Zalando, Wehkamp, Bol.com, KLM en Booking.com, doe het dan via ons!

Wat is SponsorKliks?
Voor KV Leonidas zijn sponsorinkomsten van groot belang. Wij zijn daarom ook trots op en ontzettend blij met onze sponsoren. Maar we merken ook dat het werven van sponsoren een steeds grotere uitdaging wordt. Het sponsorconcept van SponsorKliks levert op eenvoudige wijze geld op.

Vanaf nu is het voor iedereen die Leonidas een warm hart toedraagt mogelijk om onze vereniging -gratis- te sponsoren.

Hoe werkt het?
Door te klikken op een van de banners op onze website, word je doorgelinkt naar een winkeloverzicht van ruim 250 webwinkels. Via de logo’s klik je direct door naar de betreffende winkel(s) en kun je je bestelling plaatsen zoals je gewend bent. Zie ook dit filmpje op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vcy2INyrRJY.

Hoe verdient Leonidas daaraan?
Voor alle bestellingen die via de banners verlopen, ontvangt SponsorKliks een commissie van de betreffende webwinkel. Dit bedrag is vaak een percentage van het bestelbedrag. Van dat percentage keert SponsorKliks 75% uit aan onze vereniging.

Voor jou is de klik op de banner het enige verschil: je betaalt hetzelfde als wanneer de bestelling rechtstreeks zou zijn geplaatst en je levert toch een bijdrage aan de kas van Leonidas. Je persoonsgegevens blijven alleen achter bij de webwinkel waar je bestelt. Zowel Sponsorkliks als Leonidas weten niet wie welke bestelling heeft geplaatst. Kortom er is eigenlijk geen enkele reden om niet uw bestellingen via SponsorKliks te doen.