Leonidas D2 op bezoek bij LDODK

Leonidas D2 woonde afgelopen woensdagavond de wedstrijd van LDODK tegen Blauw-Wit bij in Gorredijk. De spelers gingen met LDODK op de foto en mochten meelopen tijdens het voorstellen van de spelers van LDODK.

Het D2-team vertrok om 19:00 uur uit Noordwolde. Eenmaal aangekomen trok iedereen het Leonidas-tenue aan, en werd er een foto gemaakt van de spelers van LDODK met de spelers van Leonidas.

In een volle sporthal mogen de Leonidassers onder toeziend oog van zo'n 700 personen aan publiek, de ouders, de coaches en Frits Spanhaak als afgevaardigde van het bestuur, meelopen met de spelers van LDODK tijdens het voorstellen van de spelers aan het publiek.

De wedstrijd gaat in het begin gelijk op, maar na de eerste helft staat Blauw-Wit voor met 14-16.

Na de pauze blijft LDODK achter de feiten aan lopen. Uiteindelijk wordt er verloren met 25-28.

De jeugd heeft in ieder geval genoten van een leuke avond bij LDODK!