Leonidas D2 kampioen

Leonidas D2 is kampioen! De Leonidassers wonnen vanmorgen vrij eenvoudig met 1-11 van Drachten D3. De overwinning leverde de titel op.

Voor Leonidas D2 begon de veldcompetitie op 28 maart tegen It Fean D2. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Een week later stond de wedstrijd tegen Drachten D3 op het programma; deze werd eenvoudig met 7-1 gewonnen.

Op 18 april was het D2-team op bezoek bij Tietjerk D1. De ploeg had niet veel in te brengen tegen de groenwitten. Leonidas won de wedstrijd met 1-12 en sleepte twee punten in de wacht.

Een week later bood Tietjerk in Noordwolde meer tegenstand. De Leonidassers hadden deze dag moeite met scoren, waar Tietjerk van profiteerde. De gasten wonnen met 3-6.

Op 9 mei werd It Fean D2 thuis met 10-2 verslagen. Na deze overwinning lagen de kansen voor het kampioenschap weer open.

Vanmorgen reisde de ploeg af naar Drachten voor de wedstrijd tegen Drachten D3. De Leonidassers gaven weinig kansen weg, en er werd erg goed verdedigd. De wedstrijd eindigde dan ook in een verdiende 1-11 overwinning.

Spelers van Leonidas D2, trainers en coaches: van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!