• Word lid!
  • SponsorKliks
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • Korfbal Totaal

Leonidas C1 zaalkampioen!

Vandaag was het "C-day" voor Leonidas, de C-aspiranten konden namelijk kampioen worden. Zij kunnen terugkijken op een succesvol seizoen met slechts één verliespartij tegen Marknesse C1.

Winst tegen Sios C1 was dan ook noodzakelijk om een gedeeltelijk kampioenschap met de ploeg uit Marknesse te behalen.

De ploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam de eerste helft nimmer in gevaar. Met name de inloopballen werden benut en de ploeg die gesponsord wordt door Kranendonk Schilders liep uit naar 6-0. Sios maakte hier 6-1 van en door nog twee doelpunten aan de zijde van de groenhemden, verscheen er een 8-1 ruststand op het scorebord.

Na de pauze kon er nog viermaal gejuicht worden in het Leonidas-kamp. Sios zette hier één doelpunt tegenover. Met deze 12-2 zege zijn de C-aspiranten zaalkampioen, een prestatie waar K.V. Leonidas enorm trots op is.

Na afloop waren er medailles alsmede gebak voor de kampioenen, dit laatste werd aangeboden door shirtsponsor Kranendonk Schilders, waarvoor dank! Het feest is voortgezet in de kantine aan de Elsweg.


Wij willen de C-aspiranten, trainers en coach enorm feliciteren met dit kampioenschap. Ook reservespelers Marijn v.d. Meer, Manon Eijer, Dione Jager en Tessa Kooistra worden bedankt voor hun inzet! Op het veld wensen wij deze ploeg die meerdere malen op rij al kampioen is geworden veel succes toe. Qua trainerschap is er versterking gevonden in de persoon van José Berkenbosch.