Leonidas blijft op zoek...naar u!

Met de nieuw opgerichte "Club van 100" zet Leonidas een nieuwe stap richting het binnenhalen van sponsorgelden voor onze gezellige vereniging.

De club van 100 is een bekende term binnen sportverenigingen, die eerlijkheidshalve haar oorsprong nog vindt in het Gulden-tijdperk.

Voor de nieuwe "Club van 100" zijn we dan ook op zoek naar die Leonidas-leden die de vereniging jaarlijks een extra bijdrage willen doen toekomen van 100 euro. Als dank verzorgt Leonidas dan een plaatje wat op het bord zal worden gehangen. We gaan er stilzwijgend van uit dat we ieder jaar opnieuw de 100 euro van u mogen ontvangen.

Dit prachtige bord is overigens gemaakt door de heer Ringersma van Terra. Met verf gesponsord door Kluswijs en de artistieke (gratis) hand van Angelique Niemann (dank Angelique, het ziet er fantastisch uit)  zal het een aanwinst voor onze kantine worden.

Bij de komende jaarvergadering krijgt dit bord een definitieve plek. U wilt toch ook vanaf het begin een plaatsje op dit bord? Dat kan, door 100 euro te storten op onze rekening onder vermelding van "Club van 100".