Leonidas begint goed aan 2013

Gisteren stond er voor Leonidas een viertal wedstrijden op het programma. Leonidas 2, Leonidas C1, Leonidas D1 en Leonidas F1 begonnen uitstekend aan het nieuwe jaar.

De eerste wedstrijd gisteren was die van Leonidas D1. Om 09:30 uur ontvingen zij Donkerbroek D1 in Sporthal De Duker. De wedstrijd werd met 5-4 gewonnen.

Aansluitend aan de wedstrijd van de D1, stond de wedstrijd Leonidas C1 - MN en W C1 op het programma. Leonidas C1 wist twee punten in de wacht te slepen door met 6-4 te winnen van de gasten.

In Ruinerwold stond voor Leonidas F1 de wedstrijd tegen KIOS F2 op het programma. In een spannende wedstrijd wisten de F-jes in de laatste 5 seconden van de wedstrijd de winst naar zich toe te halen. Er werd gewonnen met 3-4.

Leonidas 2 reisde af naar Dokkum voor de wedstrijd tegen De Granaet 4. Bij rust was de tussenstand 1-5 in het voordeel van de Noordwoldigers. In de tweede helft knokte De Granaet 4 zich terug. De wedstrijd eindigde in een 12-12 gelijkspel. De Granaet 4 staat nu bovenaan in de competitie.