Leonidas B2 kampioen

Leonidas B2 is kampioen! Na het winnen van de op een na laatste wedstrijd was het B2-team al verzekerd van het kampioenschap. Gisteren werd de laatste wedstrijd gespeeld.

Voor Leonidas B2 begon de competitie op 28 maart met de wedstrijd tegen De Granaet B3. Met de hak over de sloot werd er met 5-6 gewonnen en werden de eerste punten verdiend.

Een week later volgde de thuiswedstrijd tegen DTL B2. De gasten hadden weinig in te brengen en de Noordwoldigers wonnen met 8-4.

Op 18 april stond de volgende wedstrijd op het programma; ditmaal in Gorredijk tegen LDODK B3. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, maar de Leonidassers waren nét iets scherper. Er werd gewonnen met 6-8.

Het B3-team van LDODK kwam een week later op bezoek in Noordwolde, en ook deze keer waren de groenwitten op hun best. Met een 8-5 overwinning werden er twee punten verdiend.

De Granaet B3 werd op 9 mei ontvangen op het Leonidas-terrein. Hoewel de vorige wedstrijd nipt werd gewonnen, werd De Granaet deze keer met ruime cijfers verslagen: 13-3.

En gisteren stond de laatste wedstrijd op het programma. Er werd uit gespeeld tegen DTL B2. Na een wedstrijd met veel doelpunten, kwam DTL als winnaar uit de bus. Leonidas en DTL delen daarmee het kampioenschap.

Spelers van Leonidas B2, coaches en trainers: van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestatie!