Leonidas 2 verliest in Holwerd

Leonidas 2 verloor vanavond volstrekt onnodig in Holwerd van DTL3. In de eerste helft werd een ruime voorsprong weggegeven. Er werd verloren met 16-13.

Leonidas begon de wedstrijd uitstekend. Er werd in 20 minuten een 1-7 voorsprong genomen. DTL kwam daarna beter in de wedstrijd  Op de stand  2-7 werd vanwege een voetfout een strafwerk van Jacob Vermeeren afgekeurd. DTL kwam terug tot een 7-8 ruststand.

Leonidas kon het in de tweede helft niet weer oppakken en kwam fysiek (lengte) en conditioneel tekort. DTL liep uit naar 12-8, mede omdat Leonidas nog drie strafworpen onbenut liet. Daardoor duurde het 16 minuten voordat Leonidas na rust eindelijk scoorde. Maar toen was het te laat; eindstand 16-13.

De volgende wedstrijd van Leonidas 2 vindt plaats op aanstaande zaterdag 26 januari. De wedstrijd begint om 21:10 uur in Sporthal De Duker. De wedstrijd zal gespeeld worden tegen De Graneat 4.