Leonidas 1 zoekt versterking!

Korfbalvereniging Leonidas is op zoek naar versterking van het eerste team wegens het vertrek van enkele basisspelers aan het einde van het seizoen.

Met name bij de dames onstaat er een tekort. Vanwege het gat tussen de jeugd en de senioren, is het niet mogelijk om het eerste team aan te vullen met enkele jeugdige spelers uit een eventueel junioren-team.

Leonidas 1 speelt op het veld vierde klasse en traint op woensdag- en vrijdagavond, onder leiding van coach/trainer Ferencz Deli.

Heb je ooit bij ons gekorfbald en heb je weer zin om je bij onze gezellige vereniging aan te sluiten? Je bent van harte welkom. Wil je een keer meetrainen? Dat kan! De eerste 4 trainingen zijn GRATIS, zodat je kunt proberen of korfbal weer of nog steeds iets voor je is. Aarzel niet langer, pak je sportspullen en neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!