Krap verlies voor Leonidas D2

Gisteren stond voor Leonidas D2 de uitwedstrijd tegen ODIS D1 op het programma. In de thuiswedstrijd wisten de groenwitten nog knap met 3-2 te winnen van deze tegenstander.

Deze keer was ODIS erop gebrand zich te revancheren en zodoende hun eerste punten van de competitie te pakken.

Leonidas kwam al vroeg aan de leiding met 0-1 door een knap afstandsschot van Maaike van der Goot. ODIS reageerde hierop door drie keer achter elkaar te scoren.

Het was Jurgen Ophof die de stand net voor rust op 2-3 wist te brengen met een snelle inloper.

Leonidas had erg veel last van de lange dames van ODIS die soms wel twee koppen groter waren. ODIS kwam scherp uit de rust en scoorde snel de 4-2.

De groenwitten streden voor wat ze waard waren en scoorden via een knap afstandsschot van Jorrit van der Meer nog de 3-4.

Na een bloedstollend einde waarin Jurgen Ophof nog bijna de 4-4 scoorde, trok ODIS toch aan het langste eind door met 4-3 te winnen.

Volgende week wacht de laatste thuiswedstrijd tegen DOS '46 D3 waarin de groenwitten nog zullen strijden voor de laatste 2 punten.