Korfballers gezocht voor Leonidas 1

Voor een nieuw "Leonidas 1" is Korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde op zoek naar nieuwe (senioren-)leden.

Vorig jaar kon Leonidas geen eerste team meer op de been krijgen, vanwege het vertrek van enkele basisspelers. Aanvulling vanuit de oudste jeugd was niet mogelijk, omdat de spelers nog te jong waren voor een plaats in het seniorenteam.

Daarom is Korfbalvereniging Leonidas op zoek naar nieuwe leden. Heb je gekorfbald en heb je zin om je bij onze gezellige vereniging aan te sluiten? Je bent van harte welkom. Wil je een keer meetrainen om te kijken of korfbal nog steeds iets voor je is? Dat kan ook!

Leonidas 1 speelt in de vierde klasse. Aarzel niet langer, pak je sportspullen en neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!">, of gebruik ons contactformulier.