Korfbal Zomerkamp 2013

Deze zomer organiseert Korfbalstars in samenwerking met NLkorfbal en met enkele verenigingen een waar Korfbal Zomerkamp. Elke dag zal er getraind worden met en door spelers van het Nederlands team.

Ook zullen toptrainers op enkele dagdelen de trainingen verzorgen. Hiernaast is er door een begeleidingsteam (1 begeleider op de 5 deelnemers) een fanatiek programma in elkaar gezet met fun-activiteiten en natuurlijk heel veel korfbal.

Deze kampen zijn voor alle korfballers uit de leeftijdscategorie C en D en voor alle korfbalniveau's!

Er zijn drie locaties, de eerste is Zandvoort in het westen van het land. Waar op scoutingsterrein "Het Naaldenveld" een korfbalkamp met tenten neergezet wordt.

In Friesland hebben we een eigen veld met tenten en korven op camping "de Kleine Wielen".

De derde locatie is Amerongen, midden-Nederland. Aan de rand van het bos en dichtbij de korfbalvelden, hopen we ook hier 3 fantastische dagen tegemoet te gaan.

Regio West: Zandvoort 6, 7 en 8 augustus 2013
Regio Noord: Kleine Wielen 13, 14 en 15 augustus 2013
Regio Midden: Amerongen 20, 21 en 22 augustus 2013

We streven ernaar om minimaal 30 korfballers te mogen ontvangen.

De kosten bedragen € 199,- all in.n

Ochtend: Aankomst tussen 9.00 uur en 10.00 uur, kennismaken, begin activiteit.
Middag: Training en leuke activiteit.
Avond: Avondtraining, skill-training en avondactiviteit.

Ochtend: Training en skill-training.
Middag: Training en Fun- activiteit.
Avond: Training en wedstrijden.

Ochtend: Fun-activiteit en training.
Middag: Skills-training en wedstrijd.
Avond: Afsluitactiviteit en einde programma.

Om je op te geven en voor meer informatie, kijk op http://www.korfbalstars.nl.

Het Korfbalstars team zal na opgave contact opnemen met de deelnemers. Natuurlijk kunnen vragen gesteld worden via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..