KNKV lanceert Korfbal App

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van je favoriete clubs en team(s)?

Met behulp van deze officiële KNKV-app is dit nu allemaal mogelijk! Je kunt je eigen favoriete clubs en teams vastleggen en snel informatie raadplegen.
  • Centraal staan het programma, de standen en de uitslagen van de gehele korfbalcompetitie.
  • Het laatste topkorfbalnieuws en ander belangrijk nieuws.
  • Informatie over korfbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner, etc.).
  • Volgen van je eigen team en club via "Mijn KNKV".
  • Jouw persoonlijke profiel wordt bijgehouden in “Mijn KNKV” en is zowel gekoppeld aan de App als aan de website van het KNKV.
De Korfbal-applicatie is een gezamenlijk initiatief van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en Onsweb Internet Solutions. Onsweb ontwikkelt oplossingen voor (sport)bonden in Nederland. De applicatie heeft als doel om iedereen op de hoogte te houden van de korfbalcompetitie en andere actualiteiten op korfbalgebied. De applicatie kost eenmalig € 1,59. De opbrengsten van de app zullen worden ingezet om de applicatie verder te ontwikkelen.

De KNKV Korfbal App is nu te koop in de Android Market en de App Store van Apple.