Klusbonnen bij Fixet voor Leonidas

Leonidas doet mee aan een sponsoractie van de Fixet in Noordwolde. In de periode tot en met 3 mei ontvangen klanten bij iedere besteding van 20 euro een coupon van 1 euro klustegoed.

In de winkel staat een spaarpot waarin dit klustegoed gedeponeerd kan worden.

Vijf verengingen in onze regio doen mee, het vakje uiterst links is van Leonidas. Aan het eind van de "Win Win Weken" wordt het totaalbedrag opgeteld wat zich in de spaarpot bevindt en dit bedrag mag de vereniging besteden bij de Fixet Noordwolde.

Het bestuur van Leonidas juicht het initiatief van de doe-het-zelf zaak van Joke Jager toe en roept iedere klant op aan ons te denken.

"Als club wil je graag aantrekkelijk blijven met bijvoorbeeld een goed onderhouden kantine, kleedkamers of terrein. Daar is geld voor nodig en daar doet Fixet Noordwolde, maar vooral u als klant van Fixet, iets aan doen. Daarvoor alvast onze dank."

Denkt u overigens ook nog even aan de statiegeld-bonnen voor Leonidas in C1000 De Jong en de kledingcontainer bij de kantine?