Klinkende overwinning Leonidas E1

Leonidas E1 ontving gistermiddag Samen Een E1 uit Giethoorn in Sporthal De Duker. Samen Een bood te weinig tegenstand, waardoor de Leonidassers met gemak wisten te winnen met 17-0.

Het nog puntloze Samen Een had tot nu toe alle wedstrijden met flinke cijfers verloren. De wedstrijd begon wat rommelig; de Leonidassers wilden iets te graag scoren en veel ballen werden niet goed geplaatst.

Maar na enkele momenten was Het Jorrit van der Meer die twee keer de korf wist te vinden. Daarna was het de beurt aan Justin Zuil. Samen Een kreeg een aantal kansen, maar troffen de korf niet. In de eerste helft wisten Steffanie Verra en Justin Zuil beide nog één keer de korf te vinden.

Met een 5-0 tussenstand werd er gepauzeerd. Na de pauze kwamen de Leonidassers beter uit de startblokken dan in de eerste helft. Nadat Justin Zuil voor de 6-0 had getekend, gaf Jorrit van der Meer de genadeslag; Van der Meer wist maarliefst achter keer achter elkaar te scoren.

Met nog enkele minuten te spelen, zette Marvin Bakker 15-0 op het scorebord. Irirs Schulting en Jorrit van der Meer deden beide nog een duit in het zakje, waarmee de einduitslag werd bepaald op 17-0.

Na deze mooie overwinning werd er nog patat gegeten in de kantine van Sporthal De Duker om het jaar af te sluiten en deze mooie overwinning te vieren.

Zaterdag 10 januari wordt er in Sporthal De Duker gespeeld tegen DTG E1. De wedstrijd begint om 14:15 uur.