• Wij maken Leonidas nog groener!
  • SponsorKliks
  • Korfbal Totaal
  • Word lid!

Kangoeroe-training 31 januari

De jongste Kangoeroegroep is zaterdag 31 januari weer actief geweest. Deze keer stond in het teken van kangoeroe Funny, de kangoeroe die van grapjes houdt.

Er werd eerst kennis gemaakt van een nieuwe meester: Dave Oostra. Dave komt een paar keer helpen bij de training in het kader van zijn stage van het Linde College.

Na de warming-up op muziek werd het spel "jager en de aapjes" gespeeld; alle kinderen die als aapjes speelden, kregen een staartje. De jager wilde graag alle staartjes van de aapjes pakken, dus de aapjes moesten hard rennen.

Na dit leuke spel gingen de kinderen aan de slag met de Funny-opdrachten voor het diploma die de kinderen op 21 februari krijgen. De kangoeroe Funny had weer leuke en grappige spelletjes in petto.

Zo speelden de Kangoeroes het ballon-spel; de Kangoeroes moesten de ballon steeds de lucht in tikken, heel hard rennen en de ballon goed vasthouden en vervolgens de ballon tussen de benen door rollen.

Daarnaast werden er ook nog bellen gevangen.

En ook het zaklopen was een van de onderdelen.

Al aardig bezweet gingen de Kangoeroetjes verder spelen in de "klim- en klauterhoek". Aan het einde van de training kwam Jelle de gymzaal binnen om een mooie teamfoto te maken. Kijk voor meer foto's in het fotoarchief!