Kampioenen veldcompetitie najaar 2016

De veldcompetitie zit er alweer op. Drie van onze jeugdteams vielen in de prijzen: Leonidas/De Hoeve A2, Leonidas C1 en Leonidas E1.

Leonidas/De Hoeve A2
Het A2-combinatieteam van Leonidas/De Hoeve won drie wedstrijden, verloor er één, en speelde tweemaal gelijk. Het leverde de titel op voor zowel ons A2-team als Moedig Voorwaarts A1.

Leonidas C1
Het C1-team van Leonidas begon sterk aan de competitie. In de uitwedstrijd tegen DOS '46 C3, verspeelden de Leonidassers een puntje na een gelijkspel. De laatste wedstrijd van KIOS C2 werd verloren, wat een gedeelde eerste plek opleverde voor Leonidas en KIOS.

Leonidas E1
"De jeugd heeft de toekomst". Dat gaat zeker op voor ons E1-team. De ploeg wist alle zes wedstrijden te winnen, en mag zich ongeslagen kampioen noemen, met een knap doelsaldo van +35.