• Korfbal Totaal
  • SponsorKliks
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • Word lid!

Jumbo Supermarkten hoofdsponsor Leonidas

Jumbo Supermarkten opent op 28 januari de deuren van een nieuwe winkel in Noordwolde.

De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel van ondernemerspaar Hasker en Inêz de Jong. Deze winkel van de hoofdsponsor van Leonidas sluit op zaterdag 10 januari haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan.

En Leonidas verandert mee. Er komt een nieuwe outfit voor het eerste team, dat in het laatste weekeinde van januari te zien zal zijn. Achter de schermen is druk gezocht naar nieuwe trainingspakken, shirts en tassen. De afgelopen week zijn daarover knopen doorgehakt.

Ook de borden bij de ingang aan de Elsweg en die onder het scorebord worden in januari van 'Jumbo' voorzien.

C1000 houdt medio 2015 op te bestaan. Dan verdwijnt de formule volledig uit het straatbeeld. Sinds de eeuwwisseling verdwenen al 40 namen van supermarkten.

Jumbo kocht C1000 in 2011. Het Veghelse familiebedrijf verwierf daarmee de tweede plaats in de markt.

Hasker en Inêz de Jong hebben positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo formule: "Klanten kunnen straks bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. De winkel wordt met ongeveer 200 vierkante meter vergroot en telt straks 1.500 vierkante meter winkelplezier. We hebben veel zin in de opening."

De vernieuwde supermarkt beschikt over een ING servicepunt, een PostNL agentschap en een eigen slijterij.

Het bestuur van Leonidas wenst Hasker en Inêz alvast succes met de verbouwing, wat een hele grote operatie wordt. Leonidas is blij dat de mooie samenwerking wordt voortgezet. Vanaf woensdag 28 januari zijn ook de leden van Leonidas welkom in de nieuwe Jumbo winkel.