Jelle Grasmeijer vrijwilliger van het jaar

Tijdens de uitgestelde ledenvergadering is Jelle Grasmeijer op maandagavond 4 maart door het bestuur uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

Jelle doet veel voor de jeugd, coachen, trainen en fluiten. Maar hij staat bijvoorbeeld ook paraat bij problemen rond de accommodatie. Een lekkend dak, een cv die moet worden aangesloten of een radiator die moet worden verplaatst. Maar het meest bijzonder was toch wel dat Jelle het afgelopen jaar twaalf lichtmasten heeft aangesloten. Enig fysiek ongemak weerhield hem er niet van om zittend in een bakje van een graafmachine van mast naar mast te worden gereden.

Jelle ontving uit handen van Sabina Veldhuizen een fraai aandenken aan zijn verkiezing, waarmee Leonidas jaarlijks aandacht vraagt en waardering uitspreekt van de inzet van alle vrijwilligers binnen de club.

Tijdens de goed bezochte ledenvergadering werd uitgebreid teruggekeken op het afgelopen jaar. Daarbij stonden de investeringen in de accommodatie centraal. In 2012 is ruim twintigduizend euro uitgegeven aan masten en het opknappen van de kantine.

Desondanks werd de jaarrekening met een klein positief saldo afgesloten. Ook dit jaar zal er nog wat moeten gebeuren, zoals het leggen van een nieuwe tegelvloer in het clubgebouw.

Acties worden ook weer gevoerd. De eerste wordt de bloemenactie voor moederdag. Wilma Boonstra stapte na twee jaar uit het bestuur en werd bedankt voor haar belangrijke rol. Ze blijft voorzitter van de jeugdcommissie. Haar plek in het bestuur wordt ingenomen door Frits Spanhaak. Zorgen zijn er ook, vooral op het sportieve vlak bij de senioren. De begeleiding van de jeugd heeft het afgelopen jaar een nieuwe impuls gekregen, door de centrale rol die Jose Berkenbosch daarin speelde. Haar taak wordt in de loop van deze maand overgenomen door Ferencz Deli, die dat combineert met het trainen van de senioren.