Hoodies voor jeugdtrainers en -coaches

De jeugdtrainers en -coaches van Leonidas zijn door de club van kleding voorzien in de vorm van een "hoodie".

Het is een sweatshirt/jack met een muts en nog zakken in het midden, die niet alleen in de zaal lekker comfortabel is, maar ook een groot deel van het veldseizoen gedragen kan worden (het is uiteraard geen regenjas).

Op de voorkant is naast de naam Leonidas ook het jubileumlogo aangebracht. Verder staat op de achterzijde de naam van hoofdsponsor Jumbo De Jong. Daarmee geeft het bestuur uitvoering aan de afspraak om de sponsor ook bij jeugdwedstrijden zichtbaar te maken, naast uiteraard de wedstrijden van het eerste seniorenteam.

Gezien de eerste reacties valt het nieuwe kledingstuk in de smaak en het zag er tijdens de wedstrijden in de sporthal gelijk ook heel gelikt uit. Een deel van de begeleiders is even voor fotograaf Jelle samen op de foto gegaan...