HHV MW2 - Leonidas MW1

In Hollandscheveld werd afgelopen woensdagavond de wedstrijd tussen HHV MW2 en Leonidas MW1 gespeeld. De Leonidassers begonnen goed aan de wedstrijd, maar verloren uiteindelijk met 16-7.

Om 19:30 uur klonk het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd. De eerste aanval van Leonidas bracht gelijk de 0-1 voorsprong op. Jelle Grasmeijer was trefzeker van afstand. Enkele ogenblikken later vond Evelien Rink de weg naar de korf, en bezorgde het team de 0-2 voorsprong.

Nu was het de beurt aan de ploeg uit Hollandscheveld. Met twee rake schoten, zette de ploeg een gelijke stand op het scorebord. Na de vakwisseling kwam Henry Bakker tot scoren uit een klein kansje achter de korf. Hierna moesten de Noordwoldigers weer twee tegentreffers incasseren.

Een doorbraak van René Zuil zorgde voor een 4-4 tussenstand. In de laatste minuten van de eerste helft, scoorde de ploeg uit Hollandscheveld nog tweemaal. Evelien Rink wist nog een punt te slepen uit een vrije bal. Tussenstand: 6-5.

Na de pauze kregen de groenwitten wat moeilijkheden met het vinden van de korf. De ploeg uit Noordwolde moest gelijk twee treffers incasseren. Andries van Helden zette met een doorbraak 8-6 op het scorebord. Hierna liep HHV uit tot een voorsprong van 11-6.

Een afstandschot van Andries van Helden bezorgde de Leonidassers de 11-7. Helaas voor het midweekteam, was dit de laatste treffer die in deze wedstrijd gemaakt zou worden. HHV profiteerde hiervan, en wist de eindstand op 16-7 te brengen.

Aanstaande woensdag speelt het midweekteam weer thuis op het Leonidasveld tegen Moedig Voorwaarts. De wedstrijd begint om 20:00 uur.