Help als Rabo-lid onze korfbalclub

KV Leonidas doet in december mee aan de Rabo Ledensponsoring. Samen met meer dan 250 verenigingen, stichtingen en instellingen uit de regio zijn we deelnemer aan deze actie.

De actie levert ons geld op als leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland op ons stemmen.

In de maand december kunnen de 25000 leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland één stem uitbrengen op één van de deelnemende verenigingen, stichtingen of instelleningen. Iedere stem is €5,- waard.

Omdat de Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland graag een bijdrage wil leveren en omdat ze maatschappelijk betrokken is, organiseert de bank voor het eerste jaar de Rabo Ledensponsoring. Via het ledenmagazine Dichterbij, dat begin december uitkomt, nodigt de bank leden van 18 jaar en ouder uit om t/m 31 december een stem uit te brengen.

Stemmen op Leonidas kan alleen via de Rabo-website. Hier vindt u vanaf 30 november een elektronisch stembiljet en een deelnemerslijst met een uniek nummer voor iedere deelnemende vereniging, stichting of instelling. Zonder dit nummer kunnen ze de stem niet verwerken. Dit geven ze ook duidelijk aan bij het stemmen.

Alleen leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland mogen een stem uitbrengen. Niet alle klanten zijn lid. Klanten die wel stemmen, maar nog geen lid zijn, worden bij het uitbrengen van een stem lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. Dit wordt aangegeven bij het stemmen.

Het lidmaatschap is gratis. Als lid mag u meepraten over krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Heerenveen-Zuidoost Friesland en profiteert u van lokale en landelijke ledenaanbiedingen. Stemmen van niet-klanten zijn ongeldig en leveren Leonidas geen extra inkomsten op. Op 27 januari wordt de uitslag bekend gemaakt en het geld uitgereikt.