Hasker de Jong 'Ondernemer van het Jaar'?

Voor de zesde maal organiseert de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’. Onze jeugdbegeleider en hoofdsponsor Hasker de Jong van de C1000 is kandidaat voor de titel en kan onze steun goed gebruiken.

Uit ruim veertig voorgedragen bedrijven zijn genomineerd:
  • Hasker de Jong van C1000 De Jong Noordwolde
  • Daniël ten Hoor van Dejo Metaalindustrie BV Wolvega
  • Maarten de Boer en Kees Schepers van Vitablend Wolvega
De jury bezoekt de komende weken alle bedrijven en let bij haar beoordeling op onderscheidendheid op het gebied van bijvoorbeeld innovatie, marketing, personeelsbeleid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook het publiek heeft een stem in wie uiteindelijk de winnaar wordt.

Via www.ccweststellingwerf.nl kunnen ook Leonidassers een stem uitbrengen. Tijdens een feestelijke gala-avond op 12 december op Victoria Park Wolvega wordt bekendgemaakt welke ondernemer in Weststellingwerf de titel een jaar lang mag dragen.

De verkiezing Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf is een initiatief van de Commerciële Club Weststellingwerf en is voor het eerst gehouden in 2007. Dat jaar was Jan Oosterveld van Oosterveld Installatietechniek in De Blesse de winnaar. Een jaar later werd hij opgevolgd door Truus Been van PrePressMediaPartners in Wolvega. In 2009 won Michiel Kranendonk van Kranendonk Schilders, in 2010 Mark Manchester van meubelmakerij De Esdoorn en vorig jaar Fokko van der Duim van Racket & Health Centre.