Handige documenten

Wellicht is het je wel eens opgevallen dat je vanaf onze website diverse handige documenten kunt downloaden. We hebben deze downloads uitgebreid met het kleurensjabloon en de spelbepalingen.

Aan de rechterzijde van deze website, vind je onder het kopje "Downloads" diverse documenten. Zo kun je bijvoorbeeld het wedstrijdformulier openen, grotendeels invullen en uitprinten.

Voor coaches is het handig om het kleurensjabloon en de spelbepalingen uit te printen en altijd mee te nemen naar de wedstrijden.

Met het kleurensjabloon kun je snel "berekenen" of de gemiddelde leeftijd van de tegenpartij wel strookt met de regels. In de spelbepalingen vind je zaken zoals de maximale gemiddelde leeftijd, afmetingen van het veld, type bal et cetera.