Goed spel Leonidas E3 wordt beloond

In het Friese Balk werd vanmorgen de wedstrijd Harich E2 - Leonidas E3 gespeeld. Na een reis van drie kwartier, begonnen de ploegen om 10:00 uur met de wedstrijd.

Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd, maar het was Harich die als eerste op een 1-0 voorsprong wist te komen. Al vrij snel wisten de Leonidassers de stand weer gelijk te trekken.

Zo halverwege de eerste helft viel de tweede treffer van Harich, maar ook deze voorsprong was van korte duur. Leonidas was scherp en zette 2-2 op het scorebord.

Na de eerste tien minuten gespeeld te hebben, kwamen de groenwitten op voorsprong. Na een 2-3 voorsprong werd ook de 2-4 een feit. Dit was tevens de tussenstand tijdens de rust.

In de tweede helft waren de Leonidassers nog scherper dan in de eerste helft. Kansen werden beter benut, waardoor er al snel 2-7 op het scorebord kwam te staan.

Harich liet de moed nog niet zakken, en wist terug te komen op 4-7. Maar de Leonidassers hielden het hoofd koel, en bleven het sterke spel vasthouden. Leonidas wist nog tweemaal de korf te treffen, en Harich nog één keer. De eindstand kwam hiermee op 5-9.

Aanstaande zaterdag speelt Leonidas E3 in Nieuwehorne tegen Udiros E1. De wedstrijd begint om 09:00 uur.

{youtube}vgH6gjmTVK0{/youtube}