Geslaagde seizoensafsluiting bij KV Leonidas

Afgelopen weekeinde heeft KV Leonidas het seizoen feestelijk afgesloten met de seizoensafsluiting dat als thema "Kunst- en Vliegwerk" had.

's Ochtends werden ruim veertig kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 7 jaar vermaakt met een tocht door het bos, spelletjes op het veld en een gezellige picknick.

Onder zeer goede weersomstandigheden werd het programma 's middags vervolgd met nog eens vijftig pupillen en aspiranten. De pupillen lieten vliegwerk zien tijdens het zeskamp.

Voor de aspiranten was er een ware "Escaperoom" gemaakt en een bootcamp-instructeur heeft deze jeugdleden flink laten zweten.

Kunstwerken stonden dit weekend centraal; zo zijn er mooie schilderijen voor in de kantine gemaakt en achter de kleedkamers is de extra berging van een fraai jasje voorzien.

Natuurlijk werd er een duik genomen in de naastgelegen Spokeplas en na het avondeten stonden er nog verschillende tochten op het programma alsook een gezellige, muzikale avond in de kantine.

De aspiranten genoten nog tot in de late uurtjes van een prachtige spooktocht.

De jeugdleden mochten in tenten op het veld overnachten en na een nacht met weinig slaap en een lekker ontbijt keerden allen met een voldaan gevoel huiswaarts.

De commissie bestaande uit Ageeth Eijer, Jildou Pietersma, Sabina Veldhuizen, Jentje Zuil en Rixt Pietersma kijken terug op een prachtig weekeinde. Een bijzonder evenement bij Leonidas waar al vanaf januari achter de schermen hard aan wordt gewerkt.

De combinatie van een afwisselend programma met voor iedere leeftijdscategorie uitdagingen en lage kosten zodat het voor een ieder toegankelijk is blijft elk jaar een enorme puzzel.

Enkele bedankjes zijn dan ook op z'n plaats: Jan Jonkers, Jan de Vries, Angelique Nieman, de "spoken", Jumbo De Jong, de "opbouw- en afbreekploeg", de bootcamp-instructeur, alle begeleiders en slapers en vooral alle kinderen bedanken voor dit geweldige weekeinde!

Foto's van dit geweldige weekend vind je in het foto-archief.