• Word lid!
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • SponsorKliks
  • Korfbal Totaal

Geslaagd feest in de kantine

Gisteravond vond "De Muziek Kantine Part II" plaats in onze kantine "De Elseprop". Er was veel animo en de stemming zat er dan ook goed in.

Het feest begon om 20:30 uur. Na het welkomstwoord van Jacob Vermeeren bedankte voorzitter Lourens Looijenga alle mensen die het afgelopen jaar een rol hebben gespeeld bij het opknappen van de kantine aan buiten- en binnenkant. Zij kregen van Sabina Veldhuizen een bloemetje overhandigd.

Ook was het een uitgelezen moment om de nieuwe bar en nieuwe barkrukken in gebruik te nemen.

Na een spelletje "Stef de stuntpiloot" zat de stemming er al goed in. Zanger Daniël Oostra en DJ Ruud zorgden voor uitstekende muziek en kregen bij de meeste mensen de heupen goed los.

Na ruim een uur volgden twee rondes video-Bingo, samengesteld door Jelle Grasmeijer. Met in de tweede ronde een heuse hoofdprijs in de vorm van een trampoline met net. Deze werd gewonnen door Ingrid Martens. Ingrid schonk de trampoline vervolgens aan Leonidas. Onze dank hiervoor!

Ook het optreden van "ZZ-top" was een groot succes. Geheel verkleed en met baard en gitaar traden Gezinus Zuil en Klaas Bakker in stijl op. Het publiek kon meezingen met behulp van de songtekst die op een doek werd geprojecteerd.

Mooi was dat Augustijn Tuinen aanbood om voor de inrichting van de kantine ook nog eens de aankoop van vier zitzakken te financieren.

Voor de rest was het gewoon heel erg gezellig en gelukkig ook heel erg druk. Alle hulde aan de initiefnemers, die zo ook nog eens zorgden voor een extra financiële bijdrage voor de clubkas. Heel veel dank.

Foto's van gisteravond vind je in het fotoarchief.

{youtube}rMIob1-rLlQ{/youtube}