Geef uw statiegeld aan Leonidas

Hoofdsponsor C1000 De Jong in Noordwolde biedt Leonidas de kans om geld in te zamelen via de supermarkt. Bij de inname van lege flessen is het mogelijk nu ook uw statiegeld te schenken aan de club.

U kunt ter plekke in een keuzemenu bepalen wat u doet. Kiest u voor een goed doel, dan biedt het apparaat de mogelijkheid te kiezen voor Leonidas. Er is ook een filmpje over onze club te zien, zie onderaan dit nieuwsbericht. (U kunt natuurlijk ook nog steeds gewoon uw bon meenemen naar de kassa om uw geld te innen.)

Dit is kortom een zeer mooie laagdrempelige manier om de korfbalclub te sponsoren. U kunt een klein bedrag schenken en u zit niet vast aan een vaste donatie aan de club.

In de praktijk blijkt de formule een groot succes. Statiegeld wordt namelijk door veel consumenten gezien als een al uitgegeven bedrag, waardoor de bereidheid tot doneren groot blijkt.

Voorzitter Lourens Looijenga zegt dat het bestuur daarom C1000 De Jong zeer dankbaar is voor de geboden mogelijkheid. "We hadden dit jaar een financiële tegenvaller van formaat door de schade aan ons veld. Bovendien hebben we bij de aanpak van het achterstallig onderhoud aan onze kantine ook niet stil gezeten. En dat alles heeft zelfs met veel sponsoring toch z’n prijs. Kortom, Leonidas kan het statiegeld zeer goed gebruiken. Steun ons daarom met een simpele druk op de knop."

{youtube}fNE2OlTVlmc{/youtube}