F2 pakt twee punten tegen SIOS

De dames van het F2-team hebben afgelopen zaterdag gewonnen met 4-6 van SIOS F3. Het was een hele spannende, maar zeker ook een leuke wedstrijd.

Dat het spannend was, was niet alleen te merken in het veld. Ook aan de zijlijn stonden de Leonidas-supporters met spanning naar de wedstrijd te kijken.

De Leonidas supporters gunden de meiden deze allereerste overwinning van harte. Het spel van het team is aanzienlijk verbeterd sinds de zomervakantie; er wordt steeds serieuzer en beter samen gespeeld. Maar het leukste om te zien, is dat iedereen er erg veel lol in heeft.

Er ging daarom ook enthousiast gejuich op in De Steense, toen de wedstrijd gewonnen werd! De punten werden gemaakt door Suzan, Iris, Annemijn en Marieke.